Airfryer baktijden boekje

De airfryer baktijden van http://tjeerd.eu/airfryer/airfryer-baktijden/ staan allemaal in onderstaande Airfryer baktijden boekje.

Klik op onderstaande link om het Airfryer baktijden boekje te downloaden.

 

Airfryer-Baktijden-1-91.pdf

Deze kan via Adobe Reader als handig A5 boekje afgedrukt worden. Zie verderop voor beschrijving.

Hieronder een tip van Hans en Hanneke Suir voor de Ipad/Iphone. Zelf niet kunnen testen.

Als je de printversie download op je IPad dan zie je de voorpagina van het boekje om te printen. Als je dan op de rechterbovenhoek tikt dan zie de link “Openen met IBooks” Als je hier op clickt wordt het boekje in IBooks opgeslagen.

 

Hoe printen we het Airfryer baktijden boekje op A5 uit?

Stap 1: Nadat het document gedownload is open het met Adobe Reader. Als je Adobe reader niet hebt kun je het hier downloaden  http://get.adobe.com/nl/reader/

Stap 2: Ga in Adobe Reader naar Bestand en dan Afdrukken. Kijk of daar je printer geselecteerd is.  En Selecteer  daar BOEK.

(Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie)

 

Stap 3: Selecteer bij  “Subset van boek”  “Alleen Voorzijde”. En druk op afdrukken. Nu worden eerst de 4 pagina’s met voorkanten afgedrukt. (Pagina 16,1   14,3   en 12, 5  10,7)

stap 3 png

Stap 4:  Voor de 3 afgedrukte pagina’s opnieuw in de printer zodat  pagina 16.1 bovenop licht. daaronder 14,3 12,5  en dan 10,7

Stap 5:  Ga weer naar afdrukken,Selecteer bij  “Subset van boek”  “Alleen achterzijde”.   En druk weer op afdrukken.  De pagina’s 2,15 4,13 6, 11en 8,9  worden nu op de achterkant van de eerste 4 pagina’s afgedrukt.

 

En het resultaat: Het uitgeprinte Airfryer baktijden boekje!

Let op dit werkt bij mijn printer zo,  dit “kan” bij elke andere printer net even iets anders werken.  Meestal is het na een paar keer proberen heel goed mogelijk.

Heel veel plezier met het Airfryer baktijden boekje !

30 gedachten over “Airfryer baktijden boekje”

   1. Deze ook even aanpassen.

    Stap 5: Ga weer naar afdrukken,Selecteer bij “Subset van boek” “Alleen achterzijde”. En druk weer op afrukken. De pagina’s 2,11 4,9 en 6,7 worden nu op de achterkant van de eerste 3 pagina’s afgedrukt.

 1. Een hele goede lijst Bij sommige tijden staat er voorverwarmen.Beteken dat er bij de rest van de lijst er niet voorverwarmd hoeft te worden?

  1. @Janni ik doe het met voorverwarmen, maar het blijft met deze tijden altijd een indicatie. Ene stuk vlees is dikker dan de ander e.d.

 2. Kun je ook een soort van abonnement nemen zodat je automatisch bericht krijgt als je weer een nieuwe versie hebt gemaakt?
  Trouwens ook Kudo’s voor wat je al hebt gepresteerd met dit boekje.
  Een tikfout is ook gauw gemaakt, kijk even bij de drumsticks, daar staan een “foutgespelde” bij.

  Groetjes uit Amsterdam, Willem

 3. Heb het baktijden boekje gedownload als adobe , en daarna dubbelzijdig uit geprint
  Zijn dan maar 7 velletjes a4
  Bedankt voor deze uitleg van bijna alle producten die met de airfrayer te maken zijn

 4. mooi die lijst net wat ik nodig heb. Ik heb de Air fryer pas twee dagn en wil hem veel gaan gebruike. Ik kom aan de lijst omdat ik gewoon domweg

  tijden voor Airfryer had ingetypt

 5. Goede middag, was aan het zoeken naar wat de beste airfryer is en twijfelde nog. Ik kwam op deze site. Het heeft mij een heel stuk geholpen om te beslissen er 1 te kopen.
  Bedankt ik zal de site zeker vaker bezoeken om de vragen en antwoorden te lezen en waarschijnlijk zelf ook nog de nodige vragen te stellen. Alvast mijn dank voor het vele werk wat er voor gedaan is. groetjes
  Nelleke

 6. Ik tikte ; “beenham in aerofryer bakken “in en kwam jou tips tegen,super! Heb de beenham erin gebakken,maar heb het op het rooster gelegd, niet handig van mij. De bovenkorst is iets te hard gebakken,maar binnenin perfect! Heb de aerofryer van Princess sinds 2 weken in mijn bezit. Ik neem aan dat de werking hetzelfde is als van de Philips?

 7. Bedankt voor dit handige boekje. Heb de AF net en ben nog aan het zoeken hoe alles werkt en wat voor extra dingen ik nog nodig heb zoals spatdeksel enzo. Heb tot nu toe alleen nog maar de frietjes gebakken en dat was lekker.

 8. Wat een top idee. Hier zocht ik echt naar. Jouw beknopte maar o zo handige boekje bespaart een hoop uitproberen. Dankjewel!

  Vraagje: Mag ik aannemen dat hetvoedsel tijdens het ‘voorverwarmen’ (nog) niet in de Airfryer wordt geplaatst, maar dat je dat pas doet als de fryer op temperatuur is?

 9. Ja ja ja! Wat een handig boekje. Je zou het van iets meer info kunnen voorzien en dan een uitgever zoeken. Er is nog niets van deze omvang op de markt…

  Maar ook ik heb de (misschien onnozele) vraag waar Willem kennelijk mee zit en die nog niet beantwoord is:

  Mag ik aannemen dat het voedsel tijdens het ‘voorverwarmen’ (nog) niet in de Airfryer wordt geplaatst, maar dat je dat pas doet als de fryer op temperatuur is?

  Het lijkt mij logisch dat je wacht met het vullen van de korf tot de Airfryer op temperatuur is, maar toch zou ook ik dat graag zeker willen weten..

 10. kroepoek wil nog wel eens tegen de hete spiraal aan waaien, daarvoor heb ik van een flexibel BBQ-rooster ( je weet wel met van die vierkantjes) een vorm geknipt die precies in de bak past en leg die óp de kroepoek, niets waait meer weg.

 11. Dank je wel. Heel handig boekje! Gisteren pas mijn airfryer gekocht, dus ik was op zoek naar een handig naslagwerkje.

 12. Wat een lange lijst! Ben heel erg benieuwd. Heb hem uitgeprint en als boekje in een mapje gedaan.
  Ik krijg komende week de Airfryer XL van Philips en ga dan heel veel uitproberen met deze lijst erbij. Alvast bedankt!!

 13. Goedemorgen, kan Ik in de avance van Philips ook gewoon een glazen kom gebruiken voor gratins en zo?
  Die meester bakkerset voor muffins en zo is wel duur als het ook anders kan.
  Ik heb die zaterdag gekregen en het is een top product , wel duur Maar dan heb je ook wat.
  Als iemand nog tips /recepten heeft of sites heeft ,graag lees ik dat .gr Maria

 14. Tjeerd , ik heb je lijst opgeslagen in eenmap A.F recepten.
  Het lukt mij niet om het te openen met Adobe maar zo gauw mijn zoon weer eens op het toneel verschijnt zal ik het hem vragen even te doen, ik doe veel op de PC maar voor dat soort zaken ben ik digibeet.
  Ik zal als ik een baktijd uit de list gebruik, het recept met baktijden een nieuwe list zetten en zo mijn boekje maken.
  Vriendelijke groetAndré

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Normaal is ook maar een relatief begrip