Door Strava Vriend: Arjen van der Meer: Seizoensafsluiting met Dof, met een valpartij, een lekke band en een verkeerde afslag. Daardoor enkele kilometers MTB parcours met de racefiets en een superlang gemiddelde. Primeur en hopelijk eenmalig unicum!

Ride: Distance: 73.4km, Elevation Gain: 284m, Moving Time: 03:12:54, Average Speed: 22.8km/h, Estimated Avg Power: 124.6 (no power meter)

Van Tjeerd van Spijker’s friends’ Strava activities
Arjen van der Meer: Seizoensafsluiting met Dof, met een valpartij, een lekke band en een verkeerde afslag. Daardoor enkele kilometers MTB parcours met de racefiets en een superlang gemiddelde. Primeur en hopelijk eenmalig unicum!

http://strava.com/activities/730876332

Waneer ? October 01, 2016 at 01:29PM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.